GAAF: verblijf 5 dagen in een natuurlodge met eigen hottub en Finse sauna!

p.p. vanaf
98,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
6 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Wapserveen natuurlodge @ Drenthe

26 juni 2020

Wat een topdeal! Je verblijf 5 dagen in deze luxe natuurlodge in Drenthe met eigen sauna & hottub! Het is een gezellig en ruim vakantiehuis waardoor je er met maximaal 6 personen kan verblijven maar ook gewoon lekker met z'n tweetjes. Je betaalt slechts €98 op basis van 6 personen. Wij zeggen snel boeken, want er zijn in november 2020 nog genoeg voordelige data om op te vertrekken!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Wapserveen. In deze duurzame wellness natuurlodge is rust gegarandeerd. Door de prachtige ligging in het Drentse landschap en de luxe elementen geniet je van het écht vakantiegevoel. De lodge is smaakvol ingericht en beschikt over een eigen houtgestookte hottub en Finse sauna! Als dat geen ontspannen is...

25507   0 6461461935569

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
98,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
6 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

5 dagen Drenthe €98

Mis nooit meer een topdeal!