Last minute naar Drenthe!

Sfeervol natuurhuisje met eigen zwembad!

p.p. vanaf
132,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
6 personen
Logies
12 okt. 2020
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Oosterhesselen @ Drenthe

30 september 2020

Wil je het risico niet nemen om een vakantie te boeken naar het buitenland dit jaar? Boek dan 3 dagen een Natuurhuisje in Drenthe voor €132 p.p. o.b.v. 6 personen! Dit natuurhuisje kijkt uit op een alpacaweide, boomgaard en heeft een zwembad. Je vertrekt op maandag 12 oktober 2020!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Oosterhesselen. Dit is een oud pand dat in het voorjaar van 2019 is gerenoveerd. Er is een grote open woonkeuken, living en eettafel voor 6 personen met uitzicht op de boomgaard en de alpaca weide. Ook heb je een privé terras met grote buiten tafel, picknicktafel, barbecue en er is een zwembad!!

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
132,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
6 personen
Logies
12 okt. 2020
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!