Vakantie Drenthe, Nederland | 3 dagen | Weflycheap

Meivakantie @ Drenthe

Verblijf met 4 personen in een vrijstaand natuurhuisje!

p.p. vanaf
90,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
4 personen
Logies
2 mei 2021
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Roderwolde @ Drenthe

14 januari 2021

Ga met het hele gezin er om uit in de natuur van Drenthe! Je verblijft met 4 personen 3 dagen in een vrijstaand huisje in de meivakantie en vertrek op zondag 2 mei 2021 voor slechts €90! Ook te boeken voor meer dagen én andere data! 

Ook te boeken voor meerdere personen!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Roderwolde. Dit vrijstaande huisje heb je helemaal voor jezelf en bevat in totaal 4 slaapkamers. Koken is mogelijk in de moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. Ga lekker relaxen in de zithoek met openhaard. In de zomer kan je heerlijk BBQ'n in de tuin en eten op het terras. Het huisje ligt vlakbij Nationaal Park “De Onlanden”, hier kan je terecht voor een wandeling of fietstocht door de mooie natuur! 

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Ook te boeken voor meerdere personen!

p.p. vanaf
90,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
4 personen
Logies
2 mei 2021
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!