Uniek overnachten @ Drenthe!

Verblijf in een pipowagen omringd door natuur!

p.p. vanaf
87,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Papenvoort @ Drenthe

27 november 2020

Ga er even lekker tussenuit naar deze bijzondere pipowagen! Je verblijft hier 3 dagen voor slechts โ‚ฌ87. Boek deze deal op verschillende data t/m december 2021, dus ook in schoolvakanties! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Papenvoort. Jouw verblijf is in de vorm van een pipowagen. De pipowagen ligt op een landgoed, omringd door natuur. Ga back to basic en maak 's avonds een heerlijk kampvuur. Ga ook zeker de prachtige omgeving verkennen, te voet of met de fiets.

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
87,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!