Modern natuurhuisje | Natuurhuisje in Norg

Modern natuurhuisje

Middenin de bossen van het mooie Drenthe!

p.p. vanaf
195,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies
16 mrt. 2021
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Norg @ Drenthe

28 januari 2021

Heerlijke getaway in de bossen van het mooie Drenthe! Verblijf 3 dagen in dit leuke huisje voor slechts โ‚ฌ195. Voor deze prijs verblijf je hier op dinsdag 16 maart 2021, maar meerdere data zijn mogelijk!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Norg. Een heerlijke getaway in de bossen bij Norg, Drenthe! In dit huisje vind je een ruime slaapkamer, een fijne werkkamer en een heerlijke living. Ook is er zelfs een hottub en sauna (tegen betaling), hoe chill! Een fijne plek om helemaal tot rust te komen en te genieten van de natuur. 

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
195,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies
16 mrt. 2021
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!