Uniek: overnacht in een boomhut!

4-daagse vakantie tijdens kerst!

p.p. vanaf
107,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
4 personen
Logies
25 dec. 2020
4 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Grolloo @ Drenthe

27 november 2020

Hoe vet is dit? Overnachten met de kerst in deze boomhut! 4 dagen voor slechts โ‚ฌ107 o.b.v. 4 personen. Voor deze prijs vertrek je op vrijdag 25 december 2020!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Grolloo. Hier kan je uniek overnachten in deze boomhut. Op het terrein is een klimpark, belevingspark en zijn mooie stranden te vinden. Alles voor een heerlijke vakantie!

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
107,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
4 personen
Logies
25 dec. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!