WAUW! In deze luxe droomhut uhh.. boomhut wil jij zeker wel verblijven!

p.p. vanaf
175,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
4 personen
Logies
28 sep. 2020
5 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Ansen @ Drenthe

11 juni 2020

Je verblijft 5 dagen in deze super-de-luxe boomhut met uitzicht over Nationaal Park Dwingelderveld! Zo veel privacy zie je niet vaak want je achtertuin is wel 3500 hectare, zo kan je echt optimaal genieten van alle rust & ruimte. Je vertrekt voor โ‚ฌ175 p.p. o.b.v. 4 personen op maandag 28 september 2020, boeken maaaar!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Natuurhuisje in Ansen. Een boomhut als deze heb je nog nooit gezien, vanaf je heerlijke boxspringbed kan je genieten van het uitzicht over het Nationaal Park Dwingelderveld, 's avonds kan je met een drankje vanaf je eigen terras de zonsondergang bewonderen! Verder beschikt dit natuurhuisje over een volledig ingerichte keuken met vaatwasser en oven, een ruime woonkamer met houtkachel en weer dat fantastische uitzicht...

7fe77279351b094c8da16f39d5c49de7

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
175,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
4 personen
Logies
28 sep. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!