Natuurhuisje met privésauna | Natuurhuisje in Fluitenberg

Natuurhuisje met privésauna

Uitzicht op de herten en alpaca's!

p.p. vanaf
66.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies
11 feb. 2021
2 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Fluitenberg @ Drenthe

19 februari 2021

Ga 2 dagen relaxen in Drenthe vanaf €66,50! Je verblijft in een luxe natuurhuisje met sauna en uitzicht op herten en alpaca's. Je vertrekt voordelig op veel data in maart t/m december 2021. Ga eropuit & kom helemaal tot rust!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Fluitenberg. Dit verblijf ligt in een rustig dorp met prachtige natuur! Je profiteert van je privé sauna, badkamer, kachel en meer. Geniet van het uitzicht op de herten en alpaca's!

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
66.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies
11 feb. 2021
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!