3 dagen Drenthe!

Inclusief hotel met sauna en bowlingbaan, 2x uitgebreid ontbijt & 1x 3-gangendiner

p.p. vanaf
79,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Hotel Restaurant Oringer Marke*** @ Drenthe

17 september 2020

Zin in een paar dagen rust? Dan is dit de deal voor jou! Je verblijft namelijk 3 dagen in Drenthe, vol natuurschoon en wandelmogelijkheden. Je betaalt slechts €79, hier zit elke dag een uitgebreid ontbijtbuffet bij en een 3-gangendiner naar keuze van de chef! Te boeken om vele data op november en december. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Hotel Restaurant Oringer Marke***. Wie van rust en natuur houdt zit hier helemaal goed. Breng zeker een bezoekje aan de hunebedden, één van de grootste trekpleisters van deze omgeving. Stap op de fiets of trek de wandelschoenen aan en volg een route door de prachtige bossen en indrukwekkende heides van de provincie. Daag je vrienden of familie uit op een van de zes bowlingbanen van het hotel en sluit de dag af met een heerlijk diner van de chef in het restaurant! 

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
79,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!