Getaway naar Drenthe!

Verzorging o.b.v. halfpension!

p.p. vanaf
65,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Hotel Eeserhof *** @ Drenthe

12 november 2020

Met deze deal ga je 2 dagen naar Drenthe! Je verblijft in een hotel o.b.v. halfpension. Hiervoor betaal je slechts โ‚ฌ65. Vertrek op verschillende data t/m maart 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Eeserhof ***. Dit hotel bevindt zich op het Drenthe Heuvelrug. Dit is een prachtig natuurgebied waar je je uren kan vermaken. Neem bijvoorbeeld je fiets mee of ga hier lekker wandelen. Het hotel beschikt over een restaurant dus na een drukke dag kan je heerlijk een hapje eten in het hotel.

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
65,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!