Family vacay @ Hof van Saksen

p.p. vanaf
105,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
4 personen
Logies
29 jan. 2021
4 dagen
Check meer data

Hof van Saksen @ Drenthe

15 oktober 2020

Hof van Saksen is een geweldig vakantieresort in Drenthe. Voor slechts โ‚ฌ105 o.b.v. 4 personen kan jij al genieten van een 4-daagse vakantie. Voor deze prijs vertrek je op vrijdag 29 januari 2021, boeken dus!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hof van Saksen. Dit luxe vakantieresort ligt in Drenthe, op korte afstand van mooie wandel- en fietspaden. Het park heeft een groot subtropisch zwemparadijs, bowlingbaan en andere faciliteiten voor de kinderen. Een ding is zeker, dit wordt een onvergetelijke gezinsvakantie!

Hof van Saksen boerderij slaapkamer

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
105,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
4 personen
Logies
29 jan. 2021
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!