Heerlijke nazomer met het hele gezin @ Hof van Saksen!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
6 personen
Logies
31 aug. 2020
5 dagen
Check meer data

Hof van Saksen @ Drenthe

19 juni 2020

Hof van Saksen is een geweldig vakantieresort in Drenthe. Voor slechts โ‚ฌ99 o.b.v. 6 personen kan jij al genieten van een 5-daagse vakantie. Voor deze prijs vertrek je op maandag 31 augustus 2020, boeken dus!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hof van Saksen. Dit luxe vakantieresort ligt in Drenthe, op korte afstand van mooie wandel- en fietspaden. Het park heeft een groot subtropisch zwemparadijs, bowling en andere faciliteiten voor de kinderen. Een ding is zeker, dit wordt een onvergetelijke gezinsvakantie!

00ec2e2b9a5c20546078637caa4e83d3

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
6 personen
Logies
31 aug. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!