Rustgevende wellness overnachting in Drenthe inclusief ontbijt!

p.p. vanaf
38,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Fletcher Wellness-Hotel de Hunzebergen **** @ Drenthe

10 juni 2020

Ben jij toe aan ontspanning? Dan is deze deal geknipt voor jou! Je gaat 2 dagen naar Drenthe voor €38. Bij deze prijs heb je gratis toegang tot het Beauty en Wellness Center en is je ontbijt inbegrepen. Vertrek op heel beschikbare data!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Fletcher Wellness-Hotel de Hunzebergen ****. Dit hotel is gevestigd op een schitterend, enorm landgoed in Drenthe. Het hotel beschikt over vele faciliteiten zoals een uitgebreid Beauty en Wellness Center, fitnessruimte, zwembaden, tennis- en bowlingbaan en meer! Bij lekker weer kan je dineren op het terras, maar in het á la carte restaurant is ook een plekje voor je vrij... 

h9 hunzebergen interieur kamers 2pluxebad 6232

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
38,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!