2 dagen in karakteristiek Drenthe o.b.v. logies en ontbijt

p.p. vanaf
39,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies & ontbijt
1 dec. 2020
2 dagen
Faizabad
Check meer data

Hotel De Koekoekshof *** @ Drenthe

29 november 2020

Boek jouw 2-daagse verblijf in het mooie Drenthe nu vanaf โ‚ฌ39! Je verblijft in een prima hotel in het dorpje Elp o.b.v. logies en ontbijt. Je vertrekt voordelig op bijvoorbeeld dinsdag 1 december 2020, maar er zijn meer voordelige data.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Hotel De Koekoekshof ***, dit leuke familiehotel heeft mooie, ruime kamers, een sfeervol restaurant en een heerlijke sauna. Het ligt heerlijk gelegen in het dorpje Elp, in hartje Drenthe. Je kunt zo de 'Drentse Bergen' in wandelen! Hier kun je genieten van heide, bossen, zandverstuivingen en ultieme rust in het stiltegebied! Of bezoek het Nationale Hunebeddencentrum in Borger. In hotel de Koekoekshof vind je alles voor inspanning en ontspanning!

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
39,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies & ontbijt
1 dec. 2020
2 dagen
Faizabad
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!