Halfpension @ Drenthe!

3 dagen in een 4-sterren hotel!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

De Wapser Herberg **** @ Drenthe

27 november 2020

Wil je er even tussenuit? Dan hebben wij de perfecte deal gevonden! Je kun nu namelijk 3 dagen voor slechts โ‚ฌ99 genieten in de Wapser Herberg **** o.b.v. halfpension! Je vertrekt voor deze prijs op veel data t/m december 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in de Wapser Herberg ****. De kamers zijn modern en ruim ingericht. Dit 4*-hotel staat aan de rand van het kleine dorp Wapse. Het dorpje ligt aan de rand van Nationaal Park Drent-Friese Wold. Neem je fiets mee of huur een fiets in de buurt en ontdek de prachtige omgeving. Heb je trek gekregen? Neem plaats in het restaurant van het hotel. Perfect voor een weekendje weg! 

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!