Vakantie Drenthe, Nederland | 3 dagen | Weflycheap

Getaway naar Drenthe!

Inclusief verblijf, 3-gangendiner en dagelijks ontbijt!

p.p. vanaf
64.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

City Hotel de Jonge **** @ Drenthe

27 november 2020

Ga er even lekker tussenuit in eigen land! Je gaat 3 dagen naar Drenthe o.b.v. halfpension en betaald hiervoor slechts โ‚ฌ64,50, hoe cheap is dat? Je vertrekt voordelig op verschillende data in december 2020

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in City Hotel de Jongen ****. Midden in het centrum van Assen vind je dit gezellige hotel. In de buurt vind je gezellige restaurantjes, winkels en nog veel meer. In het restaurant kan je dagelijks aanschuiven voor je ontbijt en genieten van het diner in de avond! In de directe omgeving van het hotel vind je veel natuur, perfect voor een wandeling of fietstocht! 

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
64.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!