Midweek in een luxe villa!

Met jacuzzi en Finse sauna!

p.p. vanaf
77,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
6 personen
Logies
8 feb. 2021
5 dagen
Check meer data

Buitenplaats De Marke van Ruinen @ Drenthe

28 oktober 2020

Dit is echt top! Je verblijft 5 dagen in deze luxe vrijstaande villa voor maar โ‚ฌ77 o.b.v. 6 personen. Voor deze prijs vertrek je op maandag 8 februari 2021!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Buitenplaats De Marke van Ruinen. Deze luxe vrijstaande villa is geschikt voor 6 personen. In de woonkamer zit een gezellige sfeerhaard, er zijn 2 badkamers maar wat deze villa nou echt helemaal top maakt is de Finse sauna en 6-persoons jacuzzi! Hoe chill?!

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
77,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
6 personen
Logies
8 feb. 2021
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!