Herfstvakantie getaway!

3 dagen naar Drenthe!

p.p. vanaf
85,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies & ontbijt
14 okt. 2020
3 dagen
Check meer data

B&B Grenzeloos Doldersum *** @ Drenthe

27 november 2020

Met deze deal ga jij 3 dagen in de herfstvakantie naar dit heerlijke Bed & Breakfast in Drenthe! Het ontbijtbuffet, een 3-gangen diner, 20% korting op entree bij Sauna Het Friese Woud en meer zitten hierbij inbegrepen! Je betaalt slechts โ‚ฌ85 en vertrekt op woensdag 14 oktober 2020.

Let op: het gaat om de laatste kamer voor deze prijs!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in B&B Grenzeloos Doldersum ***. De Bed & Breakfast bevindt zich in een bosrijke omgeving in Drenthe. In de buurt maak je prachtige fiets- en wandeltochten. De echte natuurliefhebber leeft zich hier helemaal uit! Daarnaast ben je binnen een halfuur rijden in onder andere Giethoorn of Hoogeveen. Na een drukke dag kun je 's avonds genieten van een lekker diner in het restaurant van het gastvrije Bed & Breakfast. 

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: het gaat om de laatste kamer voor deze prijs!

p.p. vanaf
85,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies & ontbijt
14 okt. 2020
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!