All inclusive @ Drenthe!

Met 4* verblijf, gratis toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs en meer....

p.p. vanaf
189,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
All inclusive
4 dagen
Check meer data

De Bonte Wever **** @ Drenthe

27 november 2020

Je boekt nu voor slechts โ‚ฌ189 een 4-daagse getaway in eigen land! Je verblijft hier o.b.v. all inclusive, dat betekent niet alleen dat je niet na hoeft te denken over wat je gaat koken. Maar dat betekent ook dat je hier onbeperkt geniet van het subtropisch zwemparadijs, de sauna, de kidsjungle, bowlingbaan en meer! Je boekt deze deal op verschillende data vanaf oktober 2020 t/m januari 2021!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

In de Bonte Wever **** is het heerlijk! Het ontbijt staat elke dag voor je klaar en met de lunch kun je eventueel ook weer aanschuiven. โ€™s Avonds is er een uitgebreid buffet en drankjes zijn onbeperkt! Wil je er toch een beetje bij sporten? Dan kan dat in het fitnesscentrum! Meer in voor wat andere activiteiten? Ga lekker bowlen of zwemmen in het subtropisch zwembad.

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
189,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
All inclusive
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!