Stedentrip Overijssel, Nederland | 2 dagen | Weflycheap

Citytrip naar Deventer!

In een gloednieuw 4-sterren boetiek hotel!

p.p. vanaf
79.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Hotel FINCH **** @ Overijssel

16 december 2020

Ga er even tussenuit naar een gloednieuw 4* boetiek hotel in hartje Deventer! Slapen doe je in een luxe kamer met een heerlijk bad. Daarnaast beschikken de kamers over nog meer luxe, zoals een platenspeler, smart TV en meer. Je verblijft hier 2 dagen o.b.v. logies en ontbijt. Hiervoor betaal je slechts €79,50. Deze deal is te boeken t/m december 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel FINCH ****. Dit gloednieuwe boetiekhotel bevindt zich in hartje Deventer. 's Ochtends kun je genieten van een goed ontbijtje in The Bar. Nadat je een goede bodem hebt gelegd, heb je genoeg energie om de prachtige stad en omgeving te ontdekken. Na een leuke dag kun je ook weer in het hotel terecht voor een heerlijke borrel. Of kies voor een van de leuke restaurants in de buurt!

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
79.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!