Herfstvakantie @ Twente!

Verblijf in een vrijstaande boerderij met 6 personen!

p.p. vanaf
80,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
6 personen
Logies
12 okt. 2020
5 dagen
Check meer data

De Lourenshoeve @ Overijssel

24 september 2020

Zin in een getaway met je vrienden of familie in de herfstvakantie? Verblijf 5 dagen met 6 personen in deze ruime vrijstaande boerderij in Overijssel voor slechts €80! Vertrek voor deze prijs op maandag 12 oktober 2020.

TIP: buiten de herfstvakantie al vanaf €45 per persoon o.b.v. 6 personen!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op vakantiepark De Lourenshoeve. Het is een klein vakantiepark in Den Ham, een Overijssels dorp. In de buurt vind je steden zoals Ommen, Zwolle en Hellendoorn. Is het lekker weer? Neem een duik in de Vecht in de buurt! Via je verblijf huur je makkelijk fietsen, dus ontdek de mooie omgeving per fiets! 

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

TIP: buiten de herfstvakantie al vanaf €45 per persoon o.b.v. 6 personen!

p.p. vanaf
80,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
6 personen
Logies
12 okt. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!