3 dagen stad en strand

Luxe 4* hotel in Den Haag inclusief ontbijt!

p.p. vanaf
89.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Hotel NH Den Haag **** @ Zuid-Holland

11 september 2020

Hoe leuk is dit?! Combineer stad en strand vanuit een luxe 4* hotel in Den haag en ga chillen aan het strand in Scheveningen! Je vertrekt 3 dagen voor โ‚ฌ89,50 inclusief overnachtingen en uitgebreid ontbijt. Voor deze prijs vertrek je op veel data t/m maart 2021. Dus ook in de herfstvakantie!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel NH Den Haag ****. Dit hotel is de ideale uitvalsbasis om stad en strand te combineren! Voor een dagje shoppen of sightseeing wandel je binnen 15 minuten naar het centrum van Den Haag. Bij mooi weer spring je op de fiets en trek je erop uit naar Scheveningen. Na nog geen half uur trappen ben je er al! Hotel NH Den Haag is luxe ingericht met moderne kamers. Dat wordt een leuk weekend!

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
89.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!