Vakantie Den Haag, Nederland | 1 dagen | Weflycheap

Dagje indoor skiën!

In het grootste overdekte sportcentrum van Europa!

p.p. vanaf
9.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Den Haag
1 persoon
1 dag
Check meer data

De Uithof @ Den Haag

8 december 2020

Ga skiën in Nederland! Skiën in Nederland? Ja, in het grootste overdekte sportcentrum van Europa! Je koopt de deal voor slechts €9,50. Vervolgens kun je deze deal verzilveren t/m 31 maart 2021. Met deze deal heb je 2 uur toegang tot de sneeuwbaan van De Uithof. 

Let op: deze deal is voor slechts een paar uur te boeken, dus wees er snel bij!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je gaat een dagje naar de sneeuwbaan van De Uithof. De Uithof is het grootste overdekte sportcentrum van Europa, wow! De sneeuwbaan van De Uithof is voor iedere wintersportliefhebber op elk niveau geschikt. Naast de sneeuwbaan biedt het sportcentrum nog veel meer activiteiten aan.

Jouw bestemming: Den Haag

Van plan om naar Den Haag te gaan? Hier wat tips om jou vakantie nog leuker te maken! Het Binnenhof, de Ridderzaal, het Torentje van de minister-president en de Hofvijver zijn de meest herkenbare plekken van Den Haag. Maar er is nog veel meer te beleven! Ga bijvoorbeeld naar Madurodam hier is heel Nederland in het klein uitgebeeld, ook leuk voor de kleinere onder ons! Breng een bezoekje aan het Escher museum en bewonder de indrukwekkende werken van deze kunstenaar. Ook kun je een heerlijk dagje shoppen in Den Haag. Je vindt er alle grote winkelketens, maar ook kleine boetiekjes! En tussendoor bezoek je één van de vele pleintjes met leuke terrasjes en restaurantjes. Heerlijk voor een lunch of uitgebreid diner 's avonds! Zoals je leest is er genoeg te doen in het oh zo gezellige Den Haag! Ga erop uit met een groep vrienden of plan een romantisch nachtje weg met je vriend(in)!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 1 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: deze deal is voor slechts een paar uur te boeken, dus wees er snel bij!

p.p. vanaf
9.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Den Haag
1 persoon
1 dag
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!