Vakantie Overijssel, Nederland | 3 dagen | Weflycheap

Getaway @ Overijssel!

Sfeervol natuurhuisje mét sauna!

p.p. vanaf
110,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies
22 jan. 2021
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Bruchterveld @ Overijssel

29 december 2020

Verblijf 3 dagen in dit te leuke natuurhuisje mét sauna! Het huisje bevindt zich in Overijssel, aan de rand van Bruchterveld. Ontdek de mooie omgeving en kom heerlijk tot rust! Je vertrekt voor slechts €110 op vrijdag 22 januari 2021

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een natuurhuisje in Bruchterveld. Het knusse huisje beschikt over onder andere een bedstee, twee terrassen, een uitgebreide keuken en een sauna! Tijdens dit verblijf bevind je je in een dorpje in Overijssel, in de buurt van Duitsland. Geniet tijdens je verblijf van alle natuur in de omgeving. Maak mooie fietstochten en wandelingen. Of huur een Citroën Deux Chevaux om lekker mee rond te touren. Naast mooie natuur, vind je ook leuke steden in de buurt! Binnen 40 minuten rijden sta je al in Nordhorn en binnen 50 minuten in Zwolle. Kortom, er is genoeg te doen!

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
110,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies
22 jan. 2021
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!