3-daagse getaway Breda!

Inclusief 4* hotel @ hartje centrum met ontbijt

p.p. vanaf
89.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Hotel Nassau Breda **** @ Noord-Brabant

21 september 2020

YES! Dit is wel heel erg voordelig genieten in luxe... Verblijf nu 3 dagen in een super-de-luxe hotel in het centrum van Breda, de leukste stad van Noord-Brabant! Voor slechts €89,50 is een superior kamer met logies en ontbijt inbegrepen. Heerlijk! Je vertrekt voor deze prijs op veel data t/m december 2020. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Nassau Breda ****. Dit luxe hotel heeft een centrale ligging in het centrum van Breda en is gevestigd in een voormalig klooster. Vanuit het hotel sta je zó in de bruisende binnenstad met leuke winkels, terrasjes en restaurants. Zin om lekker bij het hotel te blijven? Verwen je smaakpapillen bij de culinaire hotspot Liefdegesticht! 

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
89.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!