Super luxe & moderne villa met sauna op Brabants landgoed!

p.p. vanaf
183,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
5 okt. 2020
5 dagen
Check meer data

Stalen Boshuis @ Noord-Brabant

7 juni 2020

Verblijf 5 dagen in deze hypermoderne villa in Noord-Brabant vanaf โ‚ฌ183! Het voordeligst verblijf je er op maandag 5 oktober 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Stalen Boshuis in Noord-Brabant. Dit een moderne villa gelegen op landgoed Bergvliet, vlakbij Breda. Het landgoed beschikt over een golfbaan en spa-wellness resort, waarvoor je korting krijgt tijdens je verblijf. Het vakantiehuis beschikt o.a. over een sauna, haard, barbecue en WiFi. Heerlijk!

241863402

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
183,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
5 okt. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!