Zomervakantie op Roompot Bospark 't Wolfsven!

p.p. vanaf
47,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
21 aug. 2020
4 dagen
Check meer data

Roompot Bospark 't Wolfsven @ Noord-Brabant

18 mei 2020

Ga 4 dagen genieten van een zomervakantie in Brabant vanaf โ‚ฌ47 o.b.v. 4 personen. Je vertrekt bijvoorbeeld voordelig op vrijdag 21 augustus 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Roompot Bospark 't Wolfsven. Dit vakantiepark ligt tussen Eindhoven en Helmond. In de nabije omgeving vind je prachtige natuur! Voor de kinderen is het park helemaal perfect, er is een zwembad, midgetgolf baan & zandstrand. Geweldig!

102474 1722d3eaa0f28f7750f6104fd4a41726

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
47,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
21 aug. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!