Family vacay @ Brabant!

Verblijf 4 dagen op dit leuke vakantiepark!

p.p. vanaf
69.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
6 personen
Logies
9 okt. 2020
4 dagen
Check meer data

Résidence de Leuvert @ Noord-Brabant

27 november 2020

Verblijf tijdens de herfstvakantie 4 dagen op dit leuke vakantiepark nabij Den Bosch vanaf €69,50 o.b.v. 6 personen. Je vertrekt naar Brabant op vrijdag 9 oktober 2020

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op het vakantiepark Résidence de Leuvert. Dit rustig gelegen park ligt nabij Den Bosch en midden in de natuur! Het biedt o.a. een Grand Café, buitenbad, speeltuin & tennisbaan. Daarnaast ligt er een recreatieplas op loopafstand. Heerlijk!

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
69.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
6 personen
Logies
9 okt. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!