Unieke zomervakantie in een traditionele yurt mét sauna!

p.p. vanaf
90,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
26 aug. 2020
5 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Schijndel @ Noord-Brabant

14 mei 2020

Verblijf 5 dagen in een traditionele yurt die van alle gemakken voorzien is vanaf €90 o.b.v. 4 personen. De yurt is gelegen in het Brabantse Schijndel & je verblijft er het voordeligst op woensdag 26 augustus 2020. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Schijndel. Deze yurt biedt veel luxe! Er kunnen maximaal 4 personen verblijfen in dit traditionele verblijf. Daarnaast kom je helemaal tot rust in de tentsauna! 

d6fce2dcebc6f37876193de053d599d0

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
90,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
4 personen
Logies
26 aug. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!