Citytrip naar Breda!

Verblijf in een 4-sterrren hotel!

p.p. vanaf
27.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Breda
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Apollo hotel Breda **** @ Breda

30 oktober 2020

Zin in een citytrip? Ga 2 dagen naar het levendige Breda! Je verblijft in een 4-sterren hotel vlakbij de Grote Markt. Voor deze deal betaal je slechts โ‚ฌ27,50. Vertrek op verschillende data t/m maart 2021!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Apollo hotel Breda ****. Het 4-sterren Apollo hotel is gevestigd in een prachtig, historisch pand. Op slechts 10 minuten afstand ligt de Grote Markt van Breda. Dit is dus de perfecte uitvalsbasis voor een leuke stedentrip!

Jouw bestemming: Breda

Met ruim 750 jaar op de teller mag je Breda een echte historische stad noemen. Tijdens een stadswandeling door de binnenstad vind je dan ook genoeg monumentale panden. Erg indrukwekkend! De Grote Markt is het bekendste plein van Breda en biedt vele terrasjes en restaurants om even lekker te relaxen. Ook is Breda een echte stad voor shopliefhebbers, slagen zul je hier zeker. Tip: neem de boot over de singels en ontdek Breda vanaf het water! 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
27.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Breda
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!