4-daagse vakantie op het Eiland van Maurik inclusief veel!

p.p. vanaf
43,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
4 personen
Logies
4 dagen
Check meer data

Vakantiepark Eiland van Maurik @ Gelderland

10 mei 2020

Ga 4 dagen relaxen o.b.v. 4 personen @ het Eiland van Maurik vanaf €43! Dit gezellige vakantiepark biedt naast je overnachtingen ook bedlinnen, eindschoonmaak, 3 pistolletjes per persoon per dag, handdoekenpakket, gratis WiFi & parkeren! Je vertrekt voordelig op verschillende data in juni 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Vakantiepark Eiland van Maurik. Dit prachtige vakantiepark is gelegen in de Betuwe, dus ga eropuit en ontdek de prachtige natuur! Er is genoeg te doen: zwemmen in het recreatiemeer, roetsjen van de waterglijbanen, kanoën & chillen op het strand. 

93982 8f2fc1f960e5f8080bb2954435c76099

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
43,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
4 personen
Logies
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!