3-daagse getaway @ Arnhem

luxe 4* verblijf in Van Der Valk hotel o.b.v. logies en ontbijt!

p.p. vanaf
79,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

De Veluwe
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Van der Valk Hotel Arnhem **** @ De Veluwe

23 oktober 2020

Paar dagen weg in eigen land! Ga 3 dagen naar de Veluwe voor slechts €79 o.b.v. logies en ontbijt. Verblijf in dit luxe 4* hotel aan de rand van het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Te boeken op heel veel verschillende data t/m december 2020. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Van der Valk Hotel Arnhem ****. Dit hotel ligt aan de rand van het Nationaal Park de Hoge Veluwe. In het park kan je het Openluchtmuseum, het Kröller-Müller Museum en de beeldentuin vinden. De binnenstad van Arnhem is slechts 10 minuten rijden vanaf het hotel. Enkele jaren geleden is Arnhem ook verkozen tot de beste binnenstad van Nederland, waar wacht je nog op!

Jouw bestemming: De Veluwe

Op de Veluwe hoeft niemand zich te vervelen! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Ouwehands Dierenpark Rhenen of Burgers Zoo. Ben je meer van het shoppen? Arnhem is een uitstekende stad om te shoppen. Wil je liever genieten van de frisse buitenlucht? De Veluwe is hier perfect voor. Je kunt hier heerlijk fietsen, wandelen en tot rust komen terwijl je geniet van het fijne landschap

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
79,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

De Veluwe
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!