Vakantie Gelderland | 2 dagen | Weflycheap

Luxe getaway!

Verblijf in deze heerlijke wellness suite van Valk Exclusief!

p.p. vanaf
97.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Valk Exclusief Apeldoorn @ Gelderland

9 december 2020

Even samen er tussen uit! Met deze deal kom je niks te kort. Verblijf 2 dagen in een luxe wellness suite voor slechts €97,50. Voor deze prijs vertrek je op heel veel data t/m november 2021, ook last minute nog te boeken! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het luxe Valk Exclusief hotel in Apeldoorn. De kamers en suites zijn prachtig en van alle gemakken voorzien. In het hotel vind je een heerlijk restaurant, hotel bar en kan je gratis gebruik maken van de wellness en binnenzwembad. De 20 hectare tuin om het hotel heen is perfect als het weer het toe laat. Huur een fiets of wandel door de prachtige omgeving! 

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
97.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!