New York suite met sauna!

Geniet van Valk Exclusief hotel in Amsterdam met binnenzwembad!

p.p. vanaf
107.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Valk Exclusief Oostzaan-Amsterdam @ Amsterdam

27 november 2020

Als we niet naar New York kunnen, halen we deze prachtige stad wel naar ons toe! Met deze deal verblijf je in een prachtige suite, geïnspireerd door de grootste metropool van de Verenigde Staten. Je betaalt €107,50 en verblijft 2 dagen in dit heerlijke hotel. Te boeken op heel veel data t/m december 2021

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Valk Exclusief Oostzaan-Amsterdam hotel. Met 143 kamers en suites zit er altijd wel eentje voor jou bij! Dit hotel is gelegen aan de rand van onze bruisende hoofdstad en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Geniet van de restaurants en bars van het hotel. Toe aan ontspanning? Ga dan lekker naar de moderne wellness met binnenzwembad en sauna! 

Jouw bestemming: Amsterdam

Naast genieten & relaxen in je hotel, is het ook zeker de moeite waard om Amsterdam te gaan verkennen! Onze unieke hoofdstad heeft namelijk zoveel moois te bieden. Struin over de gezellige markten of ga shoppen in de 9 straatjes. Maak een rondvaart over de grachten, breng een bezoek aan het Anne Frank huis en ga naar de Amsterdam Dungeon! Een ding is zeker, in Amsterdam zul je je nooit vervelen...!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
107.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!