Boetiekhotel @ Amsterdam

Verblijf in het sfeervolle oud-zuid, incl. ontbijtje!

p.p. vanaf
29.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

The Delphi - Amsterdam Townhouse **** @ Amsterdam

19 oktober 2020

Het is weer tijd voor een bezoek aan onze prachtige hoofdstad! En dit keer slaap je in een wel heel tof boetiekhotel! Voor slechts €29,50 verblijf je 2 dagen o.b.v. logies en ontbijt. Je vertrekt voor deze prijs op verschillende data t/m maart 2021, genoeg keuze dus! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het sfeervolle The Delphi - Amsterdam Townhouse ****. In een van de meest elegante wijken van Amsterdam vind je dit prachtige 4-sterren boetiekhotel. Binnen loopafstand vind je de highlights van de stad, zoals het Museumplein, Vondelpark en beroemde musea als Van Gogh en het Rijksmuseum. Je start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffetje. Ook 's avonds kan je terecht in de bar van het hotel voor een heerlijke cocktail. Dit is dé perfecte uitvalsbasis voor jouw getaway naar Amsterdam! 

Jouw bestemming: Amsterdam

Naast genieten & relaxen in je hotel, is het ook zeker de moeite waard om Amsterdam te gaan verkennen! Onze unieke hoofdstad heeft namelijk zoveel moois te bieden. Struin over de gezellige markten of ga shoppen in de 9 straatjes. Maak een rondvaart over de grachten, breng een bezoek aan het Anne Frank huis en ga naar de Amsterdam Dungeon! Een ding is zeker, in Amsterdam zul je je nooit vervelen...!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
29.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!