Citytrip @ Amsterdam!

Ultramodern 4* hotel incl. ontbijt!

p.p. vanaf
42.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Postillion Hotel Amsterdam **** @ Amsterdam

27 november 2020

Wauw! Tijdens deze 2-daagse citytrip naar Amsterdam verblijf je in een ultramodern 4* hotel met onder andere spraakgestuurde kamers! Je betaalt slechts โ‚ฌ42,50 voor je verblijf o.b.v. logies en ontbijt. Je vertrekt voor deze prijs op veel verschillende data t/m maart 2021, dus ook in schoolvakanties!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Postillion Hotel Amsterdam ****. Dit hippe 4* hotel bevindt zich nabij het centrum van de Nederlandse hoofdstad en ook de Vinkeveense Plassen zijn in de buurt. Het ultramoderne hotel beschikt over kamers die te bedienen zijn via en tablet en sommige kamers zijn zelfs volledig spraakgestuurd! Hoe vet is dat?! Verblijf in dit hotel en beleef een citytrip om niet meer te vergeten!

Jouw bestemming: Amsterdam

Naast genieten & relaxen in je hotel, is het ook zeker de moeite waard om Amsterdam te gaan verkennen! Onze unieke hoofdstad heeft namelijk zoveel moois te bieden. Struin over de gezellige markten of ga shoppen in de 9 straatjes. Maak een rondvaart over de grachten, breng een bezoek aan het Anne Frank huis en ga naar de Amsterdam Dungeon! Een ding is zeker, in Amsterdam zul je je nooit vervelen...!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
42.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!