Getaway @ Amsterdam!

Verblijf in het luxe Hotel Jakarta met prachtig uitzicht!

p.p. vanaf
91,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Hotel Jakarta Amsterdam **** @ Amsterdam

27 november 2020

Toe aan een heerlijke getaway? Check deze deal! Voor slechts โ‚ฌ91 blijf jij 2 dagen in dit luxe 4* hotel o.b.v. logies en ontbijt. Het hotel heeft een prachtige skybar en een heerlijke wellness. Je komt hier niks te kort! Verblijf hier voordelig op heel veel data t/m maart 2021!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Jakarta Amsterdam ****. Dit hotel heeft prachtig uitzicht over het IJ en de bruisende stad Amsterdam. Met een bijzondere ligging, waar vroeger de lijndienst vertrok naar Jakarta. In het hele hotel vind je Indonesische invloeden zoals de botanische tuin in in de hal, het eten en zelfs op de kamers!

Jouw bestemming: Amsterdam

Naast genieten & relaxen in je hotel, is het ook zeker de moeite waard om Amsterdam te gaan verkennen! Onze unieke hoofdstad heeft namelijk zoveel moois te bieden. Struin over de gezellige markten of ga shoppen in de 9 straatjes. Maak een rondvaart over de grachten, breng een bezoek aan het Anne Frank huis en ga naar de Amsterdam Dungeon! Een ding is zeker, in Amsterdam zul je je nooit vervelen...!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
91,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!