Corendon Village Hotel Amsterdam!

p.p. vanaf
79,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
All inclusive
30 aug. 2020
2 dagen
Check meer data

Corendon Village Hotel Amsterdam **** @ Amsterdam

27 augustus 2020

Wow! Dit is een mooie deal! Je kan nu 2 dagen verblijven in het mooie Corendon Village Hotel in Amsterdam o.b.v. all inclusive voor maar โ‚ฌ79! Je krijgt hier ook nog eens veel extra's bij waaronder tickets voor de Corendon Cinema, popcorn en drinken bij de Corendon Cinema & nog veel meer! Je vertrekt voordelig op zondag 30 augustus 2020, maar ook op andere data vertrek je voordelig.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Corendon Village Hotel Amsterdam ****. Dit nieuwe hotel in Amsterdam is zeker de moeite waard! Met 680 kamers en appartementen is dit het grootste hotel in de Benelux. Op 2 minuten van het hotel, ligt een metro station waarmee je binnen no-time in het centrum bent. De kamers zijn ruim en comfortabel en van alle gemakken voorzien. Dit wordt een leuk stedentripje! 

SPACK 126155039323

Jouw bestemming: Amsterdam

Naast genieten & relaxen in je hotel, is het ook zeker de moeite waard om Amsterdam te gaan verkennen! Onze unieke hoofdstad heeft namelijk zoveel moois te bieden. Struin over de gezellige markten of ga shoppen in de 9 straatjes. Maak een rondvaart over de grachten, breng een bezoek aan het Anne Frank huis en ga naar de Amsterdam Dungeon! Een ding is zeker, in Amsterdam zul je je nooit vervelen...!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
79,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
All inclusive
30 aug. 2020
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!