Uniek verblijf in Amsterdam!

p.p. vanaf
30,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

BUNK Hotel Amsterdam *** @ Amsterdam

2 september 2020

Een uniek verblijf in een monumentale kerk. Dat is nog eens even iets anders! Voor slechts โ‚ฌ30 verblijf je 2 dagen in Amsterdam o.b.v. logies. Pak het pontje en je staat midden in het mooie centrum van Amsterdam. Je verblijft er voordelig op veel data t/m januari 2021, dus ook in de herfstvakantie!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in BUNK Hotel Amsterdam ***. Een super unieke locatie het bevindt zich in een monumentale kerk. Het hotel heeft een restaurant, terras en als je 's avonds nog even een drankje wilt doen kan je ook nog even naar de bar! Met het pontje sta je zo in het bruisende centrum van Amsterdam, voor nog meer bezienswaardigheden!

251527960

Jouw bestemming: Amsterdam

Naast genieten & relaxen in je hotel, is het ook zeker de moeite waard om Amsterdam te gaan verkennen! Onze unieke hoofdstad heeft namelijk zoveel moois te bieden. Struin over de gezellige markten of ga shoppen in de 9 straatjes. Maak een rondvaart over de grachten, breng een bezoek aan het Anne Frank huis en ga naar de Amsterdam Dungeon! Een ding is zeker, in Amsterdam zul je je nooit vervelen...!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
30,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!