Citytrip @ Amsterdam

Boek last minute jouw herfstvakantie getaway!

p.p. vanaf
27.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies
12 okt. 2020
2 dagen
Check meer data

Amadi Panorama Hotel Amsterdam **** @ Amsterdam

27 november 2020

Vertrek last minute naar dit prachtige 4-sterren hotel voor een 2-daagse citytrip naar onze hoofdstad! Je hebt een kamer met eigen minibar en gratis fruit! Je betaalt slechts โ‚ฌ27,50. Je vertrekt voor deze prijs bijvoorbeeld op maandag 12 oktober 2020, maar ook mogelijk op andere data in de herfstvakantie! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Amadi Panorama Hotel Amsterdam ****. De naam zegt het al, vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht over het IJmeer, IJburg en de skyline van Amsterdam! Duurzaamheid is een belangrijk begrip voor het hotel. Ook wordt er gebruik gemaakt van fairtrade- en biologische producten. Het hotel ligt in IJburg. Een levendige stadswijk waar veel leuks te zien is. Daarnaast sta je binnen twintig minuten met de tram tram al op Amsterdam Centraal! 

Jouw bestemming: Amsterdam

Naast genieten & relaxen in je hotel, is het ook zeker de moeite waard om Amsterdam te gaan verkennen! Onze unieke hoofdstad heeft namelijk zoveel moois te bieden. Struin over de gezellige markten of ga shoppen in de 9 straatjes. Maak een rondvaart over de grachten, breng een bezoek aan het Anne Frank huis en ga naar de Amsterdam Dungeon! Een ding is zeker, in Amsterdam zul je je nooit vervelen...!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
27.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Amsterdam
2 personen
Logies
12 okt. 2020
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!