Lang pinksterweekend naar het waddeneiland Ameland vlakbij het strand!

p.p. vanaf
98,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
4 personen
Logies
29 mei 2020
5 dagen
Check meer data

Boomhiemke @ Ameland

20 mei 2020

Op de waddeneiland voelt het net even of je in het buitenland zit, vind je niet? Met deze deal vertrek je 5 dagen voor โ‚ฌ98 o.b.v. 4 personen. Voor deze prijs verblijf je in een luxe chalet vlakbij het strand! Je vertrekt het voordeligst op vrijdag 29 mei 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op het vakantiepark Boomhiemke. Dit moderne familiepark is fijn voor jong & oud! De kinderen vermaken zich met de Koos Kids Club, het zwembad en de sportfaciliteiten terwijl jij geniet in de sauna of stoombad! Als het lekker weer is kan je genieten van een drankje op het terras, maar omdat het strand zo dichtbij is kan je ook heel fijn chillen bij de zee! Wil je dorpjes bezoeken? Hollum en Nes kan je gemakkelijk bereiken met de fiets. Fietsen kunnen gehuurd worden op het park. 

Schermafbeelding 2020 05 20 om 10.59.39 2

Jouw bestemming: Ameland

Op zoek naar het eilandgevoel? Op Ameland ligt een heel andere wereld op je te wachten, maar dan zonder die (vlieg)reis van een halve dag. Op deze schitterende en bosrijke plek laat je de alledaagse stress even lekker voor wat het is. Of je nu te voet, te fiets of te paard gaat, de wind en de branding brengen je helemaal tot rust en zijn een bron van nieuwe energie. Ga de uitdaging aan en beklim de 236 treden van de kenmerkende vuurtoren Bornrif, maak een boottocht langs de robbenkolonies of wandel langs het 27 km lange strand. Hoe je het ook wendt of keert, Ameland is altijd een goed idee! :)

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
98,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
4 personen
Logies
29 mei 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!