Vakantie Ameland, Nederland | 5 dagen | Weflycheap

Voorjaarsvakantie @ Ameland!

Met het gezin in een luxe lodge!

p.p. vanaf
97,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
4 personen
Logies
22 feb. 2021
5 dagen
Check meer data

Roompot Qurios Ameland @ Ameland

7 januari 2021

Verblijf in de voorjaarsvakantie in een luxe lodge midden in de natuur op Ameland! Samen met het gezin verblijf je hier 5 dagen voor slechts โ‚ฌ97. Deze prijs is o.b.v. 4 personen. Vertrek op maandag 22 februari 2021. Let's go!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Roompot Qurios Ameland. Dit heerlijke vakantiepark ligt op loopafstand van het strand. Lekker om even een paar dagen uit te waaien! Je bevindt je midden in de natuur en het park beschikt over prachtige lodges. Ook vind je op het vakantiepark speeltuinen, een restaurant en een bar. Daarnaast kun je via het park fietsen huren, waarmee je het hele eiland kan ontdekken.

Jouw bestemming: Ameland

Op zoek naar het eilandgevoel? Op Ameland ligt een heel andere wereld op je te wachten, maar dan zonder die (vlieg)reis van een halve dag. Op deze schitterende en bosrijke plek laat je de alledaagse stress even lekker voor wat het is. Of je nu te voet, te fiets of te paard gaat, de wind en de branding brengen je helemaal tot rust en zijn een bron van nieuwe energie. Ga de uitdaging aan en beklim de 236 treden van de kenmerkende vuurtoren Bornrif, maak een boottocht langs de robbenkolonies of wandel langs het 27 km lange strand. Hoe je het ook wendt of keert, Ameland is altijd een goed idee! :)

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
97,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
4 personen
Logies
22 feb. 2021
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!