Luxe midweek @ Ameland!

Vakantiehuis mét jacuzzi & slechts 350m van het strand!

p.p. vanaf
116,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
6 personen
Logies
14 dec. 2020
5 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Ameland @ Ameland

27 november 2020

Geniet 5 dagen op Ameland vanaf slechts €116 o.b.v. 6 personen. Het vakantiehuis is voorzien van een jacuzzi, buitendouche en perfecte locatie. Je verblijft er voordelig op maandag 14 december 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Ameland. Deze rietgedekte vakantiewoning biedt veel privacy op een top locatie! Je verblijf nabij Nes en op 350 meter van het strand. Het vakantiehuis is voorzien van een jacuzzi en buitendouche. Heerlijk!

Jouw bestemming: Ameland

Op zoek naar het eilandgevoel? Op Ameland ligt een heel andere wereld op je te wachten, maar dan zonder die (vlieg)reis van een halve dag. Op deze schitterende en bosrijke plek laat je de alledaagse stress even lekker voor wat het is. Of je nu te voet, te fiets of te paard gaat, de wind en de branding brengen je helemaal tot rust en zijn een bron van nieuwe energie. Ga de uitdaging aan en beklim de 236 treden van de kenmerkende vuurtoren Bornrif, maak een boottocht langs de robbenkolonies of wandel langs het 27 km lange strand. Hoe je het ook wendt of keert, Ameland is altijd een goed idee! :)

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
116,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
6 personen
Logies
14 dec. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!