Kerstvakantie @ Ameland

Verblijf in duurzaam, vrijstaand natuurhuisje in Hollum!

p.p. vanaf
139,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
4 personen
Logies
28 dec. 2020
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje Hollum @ Ameland

30 oktober 2020

Op zoek naar rust en natuur in de kerstvakantie? Bezoek dan dit té leuke vakantiehuisje op Ameland. Je verblijft 3 dagen voor slechts €139, je vertrekt hiervoor op maandag 28 december 2020 met 4 personen! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Natuurhuisje Hollum. Kom volledig tot rust in dit duurzaam gebouwde vakantiehuisje op Ameland. Ga lekker buiten zitten op je eigen terras, deze ligt iets verdiept zodat je kan genieten van alle privacy. Het huisje heeft 3 slaapkamers, ideaal dus voor een familie- of vriendenvakantie! Het verblijf bevindt zich net buiten het dorpje Hollum en biedt uitzicht op de bekende vuurtoren van Ameland! Op ongeveer 1 km lopen vind je de uitgestrekte stranden van Ameland en andere prachtige natuur.

Jouw bestemming: Ameland

Op zoek naar het eilandgevoel? Op Ameland ligt een heel andere wereld op je te wachten, maar dan zonder die (vlieg)reis van een halve dag. Op deze schitterende en bosrijke plek laat je de alledaagse stress even lekker voor wat het is. Of je nu te voet, te fiets of te paard gaat, de wind en de branding brengen je helemaal tot rust en zijn een bron van nieuwe energie. Ga de uitdaging aan en beklim de 236 treden van de kenmerkende vuurtoren Bornrif, maak een boottocht langs de robbenkolonies of wandel langs het 27 km lange strand. Hoe je het ook wendt of keert, Ameland is altijd een goed idee! :)

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
139,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
4 personen
Logies
28 dec. 2020
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!