3 dagen naar het waddeneiland Ameland met fietsverhuur!

p.p. vanaf
92,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Hotel Bos en Duinzicht ** @ Ameland

30 juni 2020

Op de waddeneilanden voelt het net even of je in het buitenland zit, vind je niet? Met deze deal vertrek je 3 dagen voor €92. Voor deze prijs vertrek je op veel data t/m oktober 2020, dus ook in de zomervakantie! Bij deze prijs is onderstaande allemaal inbegrepen:

  • welkomstkopje koffie of thee met lekkernij
  • 2x overnachten
  • 2x ontbijt
  • 2x lunchpakket
  • gratis fietshuur op alle dagen
  • taxivervoer van en naar de boot
  • gratis parkeren
  • gratis WiFi 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Bos en Duinzicht **, kom het eiland ervaren vanuit dit gezellige hotel aan de rand van het plaatsje Nes op het prachtige Ameland. Het familiehotel ligt op loopafstand van het Noordzeestrand en van het gezellige centrum van het dorp. Maak een wandeling over het strand, trap de pedalen rond over de schelpenduinpaadjes en ontdek de prachtige natuurgebieden. De nabijgelegen veerdienst maakt het mogelijk om van eiland naar eiland ‘te hoppen’ mocht je dat willen. 

61549 1b991d976cf9d63b229aaee53cf5d991

Jouw bestemming: Ameland

Op zoek naar het eilandgevoel? Op Ameland ligt een heel andere wereld op je te wachten, maar dan zonder die (vlieg)reis van een halve dag. Op deze schitterende en bosrijke plek laat je de alledaagse stress even lekker voor wat het is. Of je nu te voet, te fiets of te paard gaat, de wind en de branding brengen je helemaal tot rust en zijn een bron van nieuwe energie. Ga de uitdaging aan en beklim de 236 treden van de kenmerkende vuurtoren Bornrif, maak een boottocht langs de robbenkolonies of wandel langs het 27 km lange strand. Hoe je het ook wendt of keert, Ameland is altijd een goed idee! :)

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
92,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!