3 dagen uitwaaien op Ameland inclusief ontbijtbuffet, drankje & fietshuur vanaf โ‚ฌ59!

p.p. vanaf
59,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Hotel Ameland *** @ Ameland

22 april 2020

Wauw! Voor een prachtig eiland hoef je niet ver van huis te gaan. Met deze deal ga je 3 dagen weg naar Ameland vanaf โ‚ฌ59 per persoon. Je vertrekt voordelig op veel data t/m december 2020. Voor dit mooie prijsje krijg je ook nog eens veel dingen inclusief. Onder andere een welkomstdrankje, uitgebreid ontbijtbuffet, gratis fietshuur, gratis taxivervoer van en naar de boot & meer! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Ameland ***. Hotel Ameland is gelegen op loopafstand van het Dorpje Nes en het Noordzee-strand: de perfecte plek om Ameland te ontdekken. Je slaapt in een moderne kamer die uitgerust is met TV, bureau, kledingkast, telefoon en een kluisje. Ideaal!

59259 c1708136824fe65b0d7c47502e0c7c1d

Jouw bestemming: Ameland

Op zoek naar het eilandgevoel? Op Ameland ligt een heel andere wereld op je te wachten, maar dan zonder die (vlieg)reis van een halve dag. Op deze schitterende en bosrijke plek laat je de alledaagse stress even lekker voor wat het is. Of je nu te voet, te fiets of te paard gaat, de wind en de branding brengen je helemaal tot rust en zijn een bron van nieuwe energie. Ga de uitdaging aan en beklim de 236 treden van de kenmerkende vuurtoren Bornrif, maak een boottocht langs de robbenkolonies of wandel langs het 27 km lange strand. Hoe je het ook wendt of keert, Ameland is altijd een goed idee! :)

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
59,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

3 dagen Ameland = โ‚ฌ59

Mis nooit meer een topdeal!