Mega cheap naar Ameland!

Verblijf in een 4* Fletcher hotel met binnenzwembad & ontbijt

p.p. vanaf
29,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
2 personen
Logies & ontbijt
22 nov. 2020
2 dagen
Check meer data

Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap **** @ Ameland

27 november 2020

Ervaar het ultieme vakantiegevoel dichtbij huis en stap op de boot naar Ameland! Je overnacht in een 4* hotel met binnenzwembad! Je betaalt slechts โ‚ฌ29, dit is inclusief een heerlijk ontbijt! Je kan vertrekken op verschillende data t/m februari 2021!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap ****.  Dit mooie hotel staat aan de westkust van het Friese Waddeneiland Ameland aan de rand van het leuke dorpje Hollum. Hier staat ook het oudste huis van het eiland. Dit hotel staat prachtig aan de rand van het dorp, nabij de duinen, het strand en de zee. Het zandstrand is 27 kilometer lang, zodat je een flinke strandwandeling kunt maken. 

Jouw bestemming: Ameland

Op zoek naar het eilandgevoel? Op Ameland ligt een heel andere wereld op je te wachten, maar dan zonder die (vlieg)reis van een halve dag. Op deze schitterende en bosrijke plek laat je de alledaagse stress even lekker voor wat het is. Of je nu te voet, te fiets of te paard gaat, de wind en de branding brengen je helemaal tot rust en zijn een bron van nieuwe energie. Ga de uitdaging aan en beklim de 236 treden van de kenmerkende vuurtoren Bornrif, maak een boottocht langs de robbenkolonies of wandel langs het 27 km lange strand. Hoe je het ook wendt of keert, Ameland is altijd een goed idee! :)

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
29,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
2 personen
Logies & ontbijt
22 nov. 2020
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!