Geen dag hetzelfde op het fijne waddeneiland Ameland! Verblijf op basis van een fijn arrangement..

p.p. vanaf
24,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Bij Hen op Ameland *** @ Ameland

5 juni 2020

We hebben een wel heel goedkope deal gevonden voor een heerlijk eilandtripje! Voor maar €24 kun je 2 dagen genieten op het mooie Ameland en is je verblijf o.b.v. logies en ontbijt inclusief! Voor €24 vertrek je in december 2020, maar voor slechts €35 vertrek je op nog veel meer data t/m november 2020!

Inbegrepen:

  • welkomstkopje koffie of thee
  • 1x overnachten
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • gratis eilandplattegrond
  • gratis parkeren
  • gratis WiFi

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft Bij Hen op Ameland ***. Dit is een klein en karakteristiek hotel in centrum van Hollum, op loopafstand van zee en strand. Alle kamers hebben een eigen thema, wat ze allemaal uniek maakt. Bij het hotel bevinden zich vele bars en restaurantjes, zodat jij onbezorgd kunt genieten.

Bij Hen op Ameland kameroverzicht

Jouw bestemming: Ameland

Op zoek naar het eilandgevoel? Op Ameland ligt een heel andere wereld op je te wachten, maar dan zonder die (vlieg)reis van een halve dag. Op deze schitterende en bosrijke plek laat je de alledaagse stress even lekker voor wat het is. Of je nu te voet, te fiets of te paard gaat, de wind en de branding brengen je helemaal tot rust en zijn een bron van nieuwe energie. Ga de uitdaging aan en beklim de 236 treden van de kenmerkende vuurtoren Bornrif, maak een boottocht langs de robbenkolonies of wandel langs het 27 km lange strand. Hoe je het ook wendt of keert, Ameland is altijd een goed idee! :)

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
24,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!