UNIEK: overnachten in een cel!

Ervaar ultieme LUXE in een oude gevangenis!

p.p. vanaf
55,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies & ontbijt
4 jan. 2021
2 dagen
Check meer data

Hotel Huis van Bewaring *** @ Overijssel

26 oktober 2020

Ervaar hoe het is om in een oude gevangenis te slapen. Je verblijft 2 dagen in een sfeervol hotel waarbij het design interieur gecombineerd wordt met de vele oude elementen van de vroegere gevangenis. Ben jij klaar voor een unieke ervaring? Dit kan al voor €55! De deal is inclusief een heerlijk ontbijtje & is voordelig te boeken op bijv maandag 4 januari 2021, ook beschikbaar voor deze prijs op vele andere data! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Huis van Bewaring ***. Dit hotel diende vroeger als gevangenis en kent die sferen nu nog steeds. De tralies zijn er nog steeds, net als de gevangenisdeuren. Geen zorgen over je bed, want het harde bed heeft plaatsgemaakt voor heerlijke comfortabele bedden. Dit hotel is een unieke ervaring voor een ieder die eens wil ervaren hoe het gevangenis leven is.

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
55,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies & ontbijt
4 jan. 2021
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!