Weekendje nabij Zutphen!

Heerlijk 4* verblijf o.b.v. halfpension

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Boetiek Hotel BonAparte **** @ Gelderland

27 november 2020

Je hoeft helemaal niet ver van huis te zijn om te kunnen genieten! Nederland heeft veel meer te bieden dan dat je denkt. In de Achterhoek kan je prachtig fietsen, wandelen of als je geen zin hebt in te veel sportiviteit kan je het gebied ook prima ontdekken met de scooter! Je gaat op heel veel data vanaf november 2020 t/m maart 2021 3 dagen naar de Achterhoek voor slechts €99. Je verblijft in een viersterren hotel inclusief een luxe arrangement!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Boetiek Hotel BonAparte ****. Het Boetiek Hotel bevindt zich in een monumentaal pand dat ligt in Lochem. Lochem is een oud stadje, maar kent prachtige wandelroutes. Bij deze routes kom je langs vele akkers, hagen, weiland en bospercelen. Een dagje naar de Hanzesteden Zutphen en Deventer is ook mogelijk. Het hotel is voorzien van een restaurant, een wellness met verwenbad, sauna en solarium. 

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!