3-daagse minicruise Londen inclusief comfortabele binnenhut & transfer naar de stad โ‚ฌ86!

p.p. vanaf
86,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Londen
2 personen
Logies
3 dagen
Check meer data

Stenaline schip @ Londen

27 november 2020

Voor het heerlijke bedrag van โ‚ฌ86 kun jij nu op minicruise Londen. Je verblijft in een comfortabele en ruime binnenhut. Je arriveert in de ochtend in Harwich, vanuit hier ga je met de trein naar Londen en start je dag vol highlights van de stad of ga lekker winkelen! Je vertrekt voor deze prijs op veel data t/m juni 2020.

Verblijf

Je verblijft 2 nachten aan boord van het Stenaline schip. Je verblijft hier op basis van logies. De boot beschikt over 2 ร  la carte restaurants, 3 bars en een ontbijtrestaurant. Je verblijft in een 2 persoons binnenhut.

Jouw bestemming: Londen

Londen is een wereldstad die jaarlijks wordt bezocht door miljoenen toeristen. En dat is niet voor niks, Londen heeft veel indrukwekkende bezienswaardigheden. De populairste bezienswaardigheden zijn de Big Ben, London Eye en Westminster Abbey. Ben je op zoek naar iets minder toeristische plekjes? Bezoek dan een van de marktjes in Londen, bijvoorbeeld the Borough Market. Londen kent een grote verscheidenheid aan restaurants als gevolg van de multiculturele bevolking, maar een typisch Engels gerecht is natuurlijk fish & chips in een Engelse pub! Alles is super gemakkelijk te bereiken met the Underground, zo kan je zo veel mogelijk bekijken!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
86,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Londen
2 personen
Logies
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

3 dagen minicruise = โ‚ฌ86

Mis nooit meer een topdeal!